Teksten laten schrijven

Met schrijven is het net zoals met schilderen. Je kunt alle content zelf creëren, daar uren mee bezig zijn en er steengoed in worden. Teksten die het verschil maken, verdienen dat ook.

Maar je kunt ook ineens kiezen voor méér tijd en vrijheid om te doen waar je goed in bent. En dan laat je een expert je teksten schrijven.

Op deze pagina vind je alle wegen naar wie ik ben en wat ik je kan bieden.

Waarom zou je mij je teksten laten schrijven?

In mijn studies was ik altijd in de weer met teksten. Zo kon ik uren in een flow werken aan één tekst tot die helemaal perfect was. Ook later, in mijn werk, schreef ik heel veel. En ik gaf er les over. Het was zo dat ik me ‘the craft and the art of writing’ meester maakte.

Intussen schrijf ik veel sneller. En intuïtief pas ik allerlei trucs toe die zorgen voor betere teksten. Ik heb nog weinig aanpassingen nodig aan mijn eerste versie. Het aangename gevolg van jaren schrijven. Met mijn laptop en een koffie ben ik ‘good to go’.

Wat heb ik je allemaal te bieden?

Hoe je best schrijft

Ik schreef twee scripties over schrijven. De ene ging over verhalen schrijven, de tweede over oude verhalen analyseren. De ene over zelf schrijven, de andere over onderzoeken wat geschreven is door iemand anders, lang geleden. En voordien, nadien en tussendoor bestudeerde ik in mijn werk ‘het schrijven an sich’ en schreef ik zelf heel veel. Ik weet dus hoe je best schrijft.

Teksten laten schrijven Viorella Porto Veneziano Chania Kreta

Waarover je schrijft

Of je nu schrijft aan een literair werk of voor een website, elk type lezer heeft zijn kenmerken. En elke individuele lezer zoekt een schrijver die ermee matcht. Ik kan je helpen om te bepalen waarover je kan schrijven en hoe je dat aanpakt.

Copywriting, content creation en storytelling

Ben je meer thuis in marketing? Dan kan ik je helpen met de verschillende soorten teksten die daarvoor nodig zijn. Ik schrijf ze voor jou, met jou of geef tips.

SEO-copywriting

Toen ik een tijd geleden begon als blogger, had ik eigenlijk nog geen idee van wat SEO eigenlijk inhield. Eigenlijk ook niet wat copywriting exact inhield. En al zeker niet de combinatie: SEO-copywriting. SEO staat voor search engine optimization. Het zorgt ervoor dat teksten geoptimaliseerd worden zodat de internetgebruiker ze kan vinden via zoekmachines zoals…

Freelance copywriter

Als freelancer neem je een positie in tussen werknemer en werkgever. Je bent niet in vaste dienst, waardoor je enerzijds heel vrij bent, maar anderzijds die vrijheid zelf optimaal invult. Daarnaast ben je ook zelfstandig, dus een dag niet gewerkt, is een dag niet verdiend. Terwijl een vast contract in loondienst die zekerheid wel biedt.…

Wat is het verschil tussen content en copy?

Verschil tussen content en copy: het doel bereiken Het verschil tussen content en copy is eenvoudig: het gaat om de manier waarop je je doel bereikt. Copywriting is gericht op snelle overtuiging en (eventueel) verkoop met onmiddellijk effect, liefst nu … Content creation mikt op de langere termijn. Copy is ‘in your face’, content creation…

Contentstrategie

Contentmarketing verwijst naar de strategie die je gebruikt om content in de markt te zetten. Met andere woorden, hoe zorg je ervoor dat goede content je ook inkomsten oplevert? Dat kan op verschillende manieren. In deze blog leg ik je uit hoe een goede contentstrategie gebaseerd op data daarvoor kan zorgen. Je contentstrategie zet in…

Hoeveel kost het om mij je teksten te laten schrijven?

Mijn prijzen zijn helemaal concurrentieel. Vind ik zelf. Maar eigenlijk zegt dat op zich niets. Lees dus voort en ‘see for yourself’.

Benieuwd naar een samenwerking?

door Anders Noren.

Omhoog ↑