Wie ik ben als tekstschrijver

Hi. Ik ben Johan.

Elke dag ga ik met open vizier op ontdekking. Dat is wie ik ben als tekstschrijver, maar ook als mens.

Het maakt mij in principe niet uit of ik me in de stralende zon bevind in een verlaten kloof op Kreta, picknickend in een zachte regenbui aan het meer van Adal-stien of in een diepgaand filosofisch gesprek zoals op de foto met mijn jongste na een lange schooldag. (Héérlijk, die vragen die ze me stelt.)

Ik verken de wereld met al mijn zintuigen op zoek naar lastige grenzen om te doorbreken.

En geniet ervan om iets totaal nieuws te ontdekken of wat al bestond opnieuw te creëren. Zo help ik graag anderen om zich te bevrijden van de ketens die hen beperken.

Mijn levenshouding leidt tot originele oplossingen voor allerlei creatieve hindernissen. De vraag die ik je stel is steevast dezelfde:

Welk lastige grens zullen we vandaag eens doorbreken?

Voor wie schrijf ik?

Ik schrijf voor ambitieuze ondernemers die sprankelende teksten willen en vlot online vindbaar willen zijn. Die hun ontdekkingsreis pas begonnen zijn, of willen landen op een betere bestemming. Die hun verhaal nog niet helemaal concreet voor ogen hebben.

Mijn schrijfwerk biedt jou de vrijheid om onbezorgd te ondernemen. Om tijd over te houden om te doen waar je écht goed in bent. Zonder doelloos tijd te verliezen aan teksten die je zelf niet geschreven krijgt. Daarvoor is je tijd te kostbaar.

Ik ben zelf ook kieskeurig. Dan behoud ik de vrijheid om voluit te kiezen voor projecten die me uitdagen en lastige grenzen helpen verleggen. Interessante dingen ontdekken en creatieve oplossingen bedenken, doe je overal.

Weten wie ik ben als tekstschrijver? met een heerlijk kopje koffie in de hand.

Hoe verleggen we samen grenzen?

Mijn studies en carrière waren een logische opstap naar content creation en copywriting, maar ook storytelling. De details (over wie ik ben als tekstschrijver) zijn voor later, bij een kop dampende Italiaanse caffè met heerlijk cremalaagje.

Of lees er alles over op Samenwerken met Viorella.

Waarmee val je me liefst niet lastig?

  • We gaan niet zeuren over strakke kaders, procedures of vervelende protocols. Ik zie de tralies al opdoemen. De vrijheid die ik verkies, gaat gepaard met flexibel vertrouwen.
  • Creativiteit borrelt met pen en papier, tijdens een wandeling of brainstormend op de tablet bij die Italiaanse koffie. Niet in maatpak in een duf kantoor.
  • Ik heb een bloedhekel aan goksites, greenwashing, of andere onfrisse praktijken.
Wie ik ben als tekstschrijver? Rechtvaardig, moreel en ethisch

Genoeg gelezen over wie ik ben als tekstschrijver?

Ik hoor graag van je! Voor die lekkere kop koffie met een babbel, of om samen te werken. Contacteer me van zodra je genoeg weet over wie ik ben als tekstschrijver. Of nu al. Ik kijk ernaar uit.

door Anders Noren.

Omhoog ↑